Mijn favorieten

Vacature Secretarieel Administratief Medewerker

Secretarieel Administratief Medewerker

Functie

Als secretarieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt ondersteunen van de directeur. Het verzorgen van alle correspondentie, mail en telefoonverkeer zijn daar onderdeel van.

Daarnaast ondersteun je de andere afdelingen van het bedrijf bij de werkzaamheden. Denk hierbij aan het beheren van de agenda van de makelaars en het inplannen van (bezichtiging)afspraken, het invoeren en bijhouden van de objecten welke in de verkoop/verhuur zijn. Het voorbereiden van huurovereenkomsten, het uitwerken van taxatierapporten en het samenstellen van brochures. Natuurlijk zorg je ook voor een adequate archivering.

Kortom een spin in het web.

Wie ben jij? 

  • Je beschikt minimaal over een MBO+ diploma in de secretariële sector
  • Outlook, Word en Excel kennen geen geheimen voor je
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent representatief, leergierig, gedreven, proactief, klantgericht en nauwkeurig.
  • Organiseren gaat automatisch, je bent dienstverlenend en kunt snel schakelen.
  • Je bent beschikbaar voor 36-40 uur per week.
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Amsterdam.
  • Affiniteit of ervaring met vastgoed is een pré

Wie zijn wij? 
Wij zijn een modern en gerenommeerd Amsterdams makelaarskantoor met ruim 120 jaar historie, gelegen op een schitterende locatie tegenover het Rijksmuseum. Wij zijn onder andere actief op het gebied van vastgoedbeheer, aan/verkoop en verhuur van woningen, BOG en beleggingsobjecten en (bijzondere) taxaties.

Wat bieden wij:
Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een dynamische en professionele omgeving met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 26 vakantiedagen, een optimale pensioenregeling en uiteraard een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Een dynamische baan in een informele bedrijfscultuur in hartje Amsterdam.

Contactinformatie:
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Jos van der Sluijs via j.vdsluijs@draijer.com of bel 020-6237879