Mijn favorieten

Vacature Technisch Bouwkundig Opzichter

Functie
Ons team vastgoedbeheer bestaat uit technische en administratieve specialisten met een aantal assistenten. Er heerst een informele sfeer en je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de bouwkundige en technische dienstverlening en hebt hier een adviserende rol naar de klant. Je houdt je bezig met de dagelijkse zaken die te maken hebben met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het beoordelen van storingen en het aandragen van oplossingen alsmede het coördineren hiervan. Ook plan en coördineer je renovaties van begin tot eind. Jouw taak hierin is om voor de klant tot de beste oplossing te komen. Hiervoor voer je inspecties uit en inventariseer je woningen. Deze gegevens analyseer je en hiermee ontwerp je een renovatieplan dat je daarna tot uitvoering laat komen.
 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een afgeronde bouwkundige of technische opleiding
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je zoekt ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en proactief handelen. Je bent zelfstandig en initiatiefrijk met een analytisch denkvermogen en een positieve energieke instelling.
  • Je beschikt over deskundige en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van het MS Officepakket is een pré.
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Amsterdam.

Wie zijn wij? 
Wij zijn een modern en gerenommeerd Amsterdams makelaarskantoor met ruim 120 jaar historie, gelegen op een schitterende locatie tegenover het Rijksmuseum. Wij zijn onder andere actief op het gebied van vastgoedbeheer, aan/verkoop en verhuur van woningen, BOG en beleggingsobjecten en (bijzondere) taxaties.
 

Wat bieden wij:
Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een dynamische en professionele omgeving met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 26 vakantiedagen, een optimale pensioenregeling en uiteraard een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Een dynamische baan in een informele bedrijfscultuur in hartje Amsterdam.