Alternatieve veiling


Draijer Makelaardij biedt een goed en veilig alternatief voor een onroerend goed veiling. Als u besluit te verkopen via onze alternatieve inschrijving, stuurt

Draijer Makelaardij aan een vooraf geselecteerde groep kandidaat-kopers documentatie over uw huis of beleggingsobject. Een zogenaamd ‘bidbook’. Geïnteresseerde partijen kunnen zich binnen een termijn inschrijven en een voorstel uitbrengen.

De alternatieve veiling werkt sneller dan een reguliere veiling. Er is namelijk geen sprake van een opbod- of afslagfase. Ook is de alternatieve veiling goedkoper. Kosten aan zaalhuur, een veilingmeester en gevelborden zijn immers overbodig en er is geen sprake van een plokpenning.

Tevens is de alternatieve veiling een goed alternatief, voor mensen die willen verkopen en ongevraagd berichten ontvangen van geïnteresseerde partijen. Deze partijen zijn niet altijd even betrouwbaar. Bij de alternatieve veiling weet u precies met wie u zaken doet; alleen serieuze partijen, die door Draijer Makelaardij zijn geselecteerd.

Minder kosten en minder risico dus. Als u interesse heeft, belt u ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.