Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

De Kerkstraat 6-8-10 is een uniek historisch pand in een gewilde locatie dat momenteel volledig verhuurd is. Het gebouw dateert uit de 19e eeuw en behoudt nog steeds veel van zijn originele charme en kenmerken. De woning zijn netjes maar in een gedateerde staat, waardoor het een geweldige investeringskans is voor iemand die op zoek is naar een renderende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 466 m²
Lees meer

Omschrijving

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

De Kerkstraat 6-8-10 is een uniek historisch pand in een gewilde locatie dat momenteel volledig verhuurd is. Het gebouw dateert uit de 19e eeuw en behoudt nog steeds veel van zijn originele charme en kenmerken. De woning zijn netjes maar in een gedateerde staat, waardoor het een geweldige investeringskans is voor iemand die op zoek is naar een renderende eigendom met potentieel om te renoveren.

De drie woning zijn verdeeld over twee panden en zijn royaal van opzet. Het pand is gelegen in het hart van de stad, dicht bij historische bezienswaardigheden, winkels, restaurants en openbaar vervoer.

De huidige huurders zijn betrouwbare huurders die al lange tijd in de woningen wonen. Dit is een unieke kans om een historisch pand te kopen.

Het beleggingspand (voormalig 2 panden) bestaande uit een begane grondwoning met patio, een woning op de eerste verdieping en een woning op de 2e verdieping met dakopbouw en dakterras, bestaande uit ondergrond en erf, gelegen aan de Kerkstraat 6, 8 en 10 te Amsterdam.

Het perceel met opstallen en verdere aan- en toebehoren, plaatselijk bekend als Kerkstraat 6 en 8, 1017 GL Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie E, nummer 9466, groot éénhonderdachtentachtig vierkante meter (188 m²).
De panden zijn gelegen op eigen grond.

HUUROPBRENGSTEN
Kerkstraat 8 (beg. grond)* € 876,69 (Geen huurovereenkomst aanwezig)
Kerkstraat 6 (1e) € 1.870,49
Kerkstraat 10 (2e)* € 1.226,20 (Geen huurovereenkomst aanwezig)
Totaal maandbedragen € 3.973,38
Totaal jaaropbrengst € 47.680,56

OPPERVLAKTES
Kerkstraat 8 (beg. grond) ca. 160 m²
Kerkstraat 6 (1e) ca. 145 m²
Kerkstraat 10 (2e) ca. 161 m²
Totaal: Ca. 466 m²

WAARBORGSOMMEN
Voor de kerstraat 8 en 10 zijn er geen huurovereenkomsten en geen waarborgsommen.
Kerkstraat 6 (1e ) € 1.066,38

BIJZONDERHEDEN
- Fundering: De koper dient funderingsherstelwerkzaamheden uit te voeren voor de panden. Voor nadere informatie, zie op te vragen stukken.
- Huisnummerbeschikking: Het pand heeft volgens een huisnummerbeschikking: Kerkstraat nummer 6, 8 en 10. Nummer 8 betreft de begane grond, nummer 6 de eerste verdieping en nummer 10 de tweede verdieping. Alle woningen hebben een eigen entree en zijn verdeeld over twee panden.

CLAUSULES WELKE ZULLEN WORDEN OPGENOMEN IN DE KOOPAKTE
- Beperkte aansprakelijkheid verkoper;
- Niet-bewoners;
- Ouderdomsclausule;
- Asbest-clausule;
- Loodclausule;
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 188 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 466 m² Energie Energieklasse C Energie einddatum 21-11-2032 Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
woonruimte
Regio
Noord-Holland
Woonruimtetype
Woonhuis
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
3
Oppervlakte
466 m²
Aantal huurders
3
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 47.680,56
Bruto aanvangsrendement
1.0%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring